De 4 Beste Zomertrends van 2024: Adidas en New Balance

De 4 Beste Zomertrends van 2024: Adidas en New Balance

De zomer van 2024 staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je garderobe bij te werken met de nieuwste trends. Dit seizoen draait alles om comfort, stijl en een vleugje nostalgie. We hebben de top vier zomertrends van 2024 samengesteld, van Adidas tot de klassieke New Balance 530. Lees verder om te ontdekken welke schoenen je deze zomer absoluut moet hebben!

Adidas Handball Spezial

De Adidas Handball Spezial is al maanden niet weg te denken uit de modewereld. Deze retro sneaker, oorspronkelijk ontworpen voor handbalspelers, is nu een must-have item voor liefhebbers van streetwear. Met zijn slanke profiel, suède bovenwerk en opvallende kleurencombinaties, voegt de Handball Spezial een vleugje vintage flair toe aan elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look met jeans en een T-shirt of een meer sportieve stijl wilt creëren, de Adidas Handball Spezial is perfect voor elke gelegenheid.

Onze favorieten zijn de Adidas Handball Spezial Aluminium en de Adidas Handball Spezial Earth Strata

New Balance 530

Een andere zomertrend van 2024 is de New Balance 530, een klassieke sneaker die een moderne update heeft gekregen. Met zijn gestroomlijnde design, lichtgewicht constructie en opvallende kleuren, is deze New Balance de ideale keuze voor wie op zoek is naar een sneaker die zowel retro als hedendaags is. Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling maakt door de stad of gewoon ontspant in het park, de New Balance 530 biedt de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Onze favorieten zijn de New Balance 530 Reflection/Moonbeam/New Spruce en de New Balance 530 Navy/White 

Adidas Samba

De Adidas Samba is al tientallen jaren een icoon in de wereld van sneakers en blijft ook in 2024 een favoriet onder sneakerheads. Met zijn kenmerkende suède bovenwerk, rubberen zool en contrasterende strepen is de Samba een tijdloos ontwerp dat nooit uit de mode raakt. Of je nu een potje voetbal speelt met vrienden of gewoon op zoek bent naar een comfortabele en stijlvolle schoen voor dagelijks gebruik, de Adidas Samba past bij elke gelegenheid.

Onze favorieten zijn de Adidas Samba XLG White/Black en de Adidas Samba Cardboard

Adidas Gazelle Indoor

Last but not least is de Adidas Gazelle Indoor, een moderne interpretatie van de iconische Gazelle-sneaker. Met zijn gestroomlijnde design, premium materialen en opvallende kleuren, is de Gazelle Indoor de ideale keuze voor wie op zoek is naar een sneaker die zowel stijlvol als comfortabel is. Of je nu gaat voor een casual look met een spijkerbroek en een T-shirt of een meer formele outfit wilt samenstellen, de Gazelle Indoor voegt een vleugje sportieve elegantie toe aan elke look.

Onze favorieten zijn de Adidas Gazelle Indoor Bliss Pink en de Adidas Gazelle Indoor Collegiate Green

Back to blog